Aamulehti uutiset tänään. Aamulehti: Vesilahdella poliisioperaatio viikonloppuna, apuna Puolustusvoimat 2019-01-13

Aamulehti uutiset tänään Rating: 5,1/10 1110 reviews

Aamulehti Uutiset

aamulehti uutiset tänään

Mikäli tapahtuman sisältöön tulee muutoksia tai tapahtuma peruuntuu, lähetä muutokset hyvissä ajoin sähköpostiosoitteella al. Ilmoita puutteesta paikan tiedoissa Paikan nimi: Virheen kuvaus: Kirjoita vapaa kuvaus paikan tiedoissa olevasta virheestä tai puutteesta. Voit lisätä tapahtumalle yhden aukioloaikajakson. Kerro myös, mikäli aukioloajoissa on poikkeuksia, esim. Kun tekstissä on joitain erikoismerkkejä, esim.

Next

Ilmoita tapahtumasta

aamulehti uutiset tänään

Kuvausta käytetään Menoinfo-verkkopalvelun listausnäkymissä sekä useiden lehtien painetuissa menokalentereissa. Jos tapahtuma on erityisesti suunnattu jollekin kohderyhmälle, valitse enintään kaksi kohderyhmää. Tieto uudesta tapahtumasta tulee lähettää vain yhdellä lomakkeella, yhden kerran. Operaatio liittyi kuitenkin asiaan, josta on aloitettu rikostutkinta. Kirjoita kenttään yhteystietosi nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite , jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä. Jos tapahtuma toistuu samassa paikassa ja saman sisältöisenä, sinun ei tarvitse luoda jokaista toistoa varten uutta tapahtumaa, vaan voit kertoa toistojen ajankohdat tämän tapahtuman yhteydessä. Lähettämäsi tapahtuma siirtyy tarkistettavaksi toimitukseen.

Next

Ilmoita tapahtumasta

aamulehti uutiset tänään

Poliisi kertoi Aamulehdelle, ettei kenellekään ollut sattunut mitään eikä tilanteesta ollut vaaraa ulkopuolisille. Karttapisteen vaihto Antamasi uuden osoitteen sijainti on järjestelmän mukaan eri kuin nykyinen karttapiste. Lyhyt kuvaus Kirjoita tähän kenttään tiivis kuvaus tapahtumasta. Kaikki tapahtuman julkaisevat lehdet ja verkkokalenterit saavat tiedon tapahtumasta riippumatta siitä, minkä alueen lomakkeen kautta tiedot on lisätty. Jos haluat ilmoittaa useita tapahtumia, joiden paikka tai sisältö vaihtelevat, lähetä jokaisen tapahtuman tiedot erikseen, koska kyse on erillisistä tapahtumista.

Next

Ilmoita tapahtumasta

aamulehti uutiset tänään

. Kuvaus voi olla korkeintaan 200 merkin pituinen. Jos tapahtuma sijaitsee toisessa maakunnassa, valitse oikea lomake. Lisäpiirteet Voit halutessasi valita listalta tapahtumaan liittyviä piirteitä. Valitse ensin jakson alku- ja loppupäivämäärä, ja kirjoita viikonpäivät kellonaikoineen esim. Alma Aluemedian lehdet pidättävät oikeudet muokata tekstiä sekä verkko- että lehtiversiota varten. Jos tässä kentässä on pitkä sisältö ja tallennusyritys palauttaa virheilmoituksen Validation error, yritä lyhentää sisältöä.

Next

Ilmoita tapahtumasta

aamulehti uutiset tänään

Muiden maakuntien ylläpitäjien yhteystiedot näet. Ne auttavat käyttäjiä löytämään tapahtumasi Menoinfo-verkkopalvelun tapahtumahaulla. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä numeroon 010 665 3508. Älä kirjoita kenttään muita tietoja kuin edellä kuvatut aukioloajat, poikkeukset ja suljettu-päivämäärät. Aamulehti sanoo, että alueella kulkevia ihmisiä tarkastettiin tiesuluilla. Ylläpito käsittelee ilmoitukset ja tekee korjauksia paikan tietoihin tarpeen vaatiessa.


Next

Ilmoita tapahtumasta

aamulehti uutiset tänään

Lehden mukaan paikalla oli myös ambulanssi. Tapahtumatietoja julkaistaan valikoidusti verkkopalvelujen lisäksi Alma Aluemedian painettujen lehtien päivittäisillä tapahtumapalstoilla. Hae valmista paikkaa kirjoittamalla hakusanaksi paikan nimi tai sen jokin keskeinen sana sekä sijaintikunta. Ilmoita tapahtumasta Tällä lomakkeella voit ehdottaa Menoinfo-verkkopalveluun, Aamulehteen sekä Alma Aluemedian muihin lehtiin uutta tapahtumaa, joka sijaitsee Pirkanmaalla. Älä toista kuvauksessa niitä tietoja, jotka käyvät ilmi muista tietokentistä mm. Kerro selkeästi tapahtuman aihe, päivämäärä ja muutokset.

Next

Aamulehti Uutiset

aamulehti uutiset tänään

Vaihdetaanko karttapiste järjestelmän ehdotukseen vai pidetäänkö se ennallaan? Poliisi tiedottaa asiasta maanantaina tutkinnanjohtajan palattua töihin. Pirkanmaan Vesilahdella oli lauantaina ja sunnuntaina Puolustusvoimien avustama poliisioperaatio, kertoi. . . .


Next

Aamulehti: Vesilahdella poliisioperaatio viikonloppuna, apuna Puolustusvoimat

aamulehti uutiset tänään

. . . . .

Next

Aamulehti Uutiset

aamulehti uutiset tänään

. . . . . .

Next