Cafe op 2 almere. Cafe op 2 2019-01-19

Cafe op 2 almere Rating: 4,7/10 839 reviews

Cafe op 2

cafe op 2 almere

Durf jij het aan om tussen alle griezels op het podium te klimmen? Bob Friedländer is fotograaf, ondertussen met pensioen en portretteerde Johan Cruijff vele ma. Zondag 18 november om 14:00 uur vind de feestelijke opening van de expositie van fotograaf Bob Friedländer plaats! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Naast het culturele eetcafé kun je hier ook terecht voor live muziek zoals bijvoorbeeld Lazy Jazzy Sunday, Latin Jazz of L5 Jamsession, zijn er maandelijkse exposities én is er plaats voor literatuur, kleinkunst, open mic en beeldende kunst. Kijk op de website voor nog meer events bij Café op 2. We hebben een menukaart voor lunch, diner en snacks.

Next

Café op 2

cafe op 2 almere

We hebben een menukaart voor lunch, diner en snacks. Dan zien we: onze missie om Almeerders met elkaar in contact te brengen is geslaagd! Naast kerst en Oud en Nieuw kun je bij ons de hele maand terecht voor de leukste evenementen! Geef je teamnaam zsm door en quizzen maar! Wil je mee doen de leukste muziekquiz van het jaar? Wij brengen een mix van kunst, cultuur en culinair genieten. Wekelijks live muziek en meer, check de agenda! Lees op onze website hoe Friedländer zijn expositie in eigen woorden omschrijft. Wij brengen een mix van kunst, cultuur en culinair genieten. Check hem en laat ons weten wat je ervan vind.

Next

Café op 2

cafe op 2 almere

Tevens is er in het café iedere maand een nieuwe expositie te bezichtigen. Altijd gezellig, leuke prijzen te winnen én het is gratis! Schrijf je in via de website. Een goed alternatief voor als je bijvoorbeeld geen ruimte hebt voor een installatie. Houd je van latin jazz? En deze keer is de quiz extra leuk, want je hebt een extra win kans! Van de rockband Jackie Knows tot aan Jazzy jam sessions en onze All You Can Eat Stamppot Kerst Special; Kom je gezellig langs? We zijn Brand bier proeflokaal; Zo kun je bij ons wel 18 verschillende soorten bier proeven van Brand tot Heineken en van Amstel tot Affligem. Inschrijven kan vanaf nu alleen via de website! Onze Flammkuchenactie en de live-muziek gaan zaterdag wel gewoon door! Hierop kun je alles vinden over opkomende evenementen, ons menu, je eigen feest organiseren en niet te vergeten, het inschrijfformulier voor de pubquiz! Wat betreft het menu: H eerlijke verse, huisgemaakte producten uit de streek en betaalbare gerechten, een goede wijnkaart en een zeer uitgebreide speciaal-bier-kaart. Check de website voor het actuele programma:.

Next

Cafe op 2, Stadhuisplein 2, Almere

cafe op 2 almere

Dan krijg je een bloederige cocktail van het huis! Studenten, politici, ondernemers, of Almeerders die na een marktbezoekje komen lunchen. Agenda Cafe Op 2 December staat weer voor de deur, de gezelligste maand van het jaar! Geniet daarna van heerlijke muziek van Naomi en Obet! Neem je instrument mee en ga heerlijk je gang op het podium van Café op 2! We hebben nog maar plaats voor slechts één team. Kom naar de jam sessions van L5 Records en doe mee. Denk bijvoorbeeld aan de fantastische jazz saxofonist Delbert Bernabela, of Kees Oosterwijk. Natuurlijk ben je ook van harte welkom wanneer je alleen wil komen kijken en luisteren. Inmiddels is Café op 2 een plek waar veel verschillende mensen elkaar ontmoeten; jong, oud en van allerlei verschillende culturen. Waarom geen barretje, een podium en een ruimte om kunst te exposeren.

Next

Cafe op 2, Stadhuisplein 2, Almere

cafe op 2 almere

Er is altijd een gemoedelijke sfeer. Bij ons geen haute cuisine maar haute plezier! Geniet van kunst, cultuur, goede muziek en lekker eten bij Café op 2! Wie weet val je vanavond wel in de prijzen?! Almere Café op 2 is dé creatieve hangout in Almere. Zo hebben we elke laatste zondag van de maand live jazz en iedere maand Open Mic, karaoke en twee jamsessions. Bij ons borrelde het idee voor een coffeecorner, maar al snel vonden we dat te klein voor wat we wilde bereiken. Ben jij die uitgebreide kerstdiners ook zo beu? Oh en vergeet niet dat de best verkleede persoon een dinercheque voor 2 wint! Onze vrienden van Hi-Fi klubben sponseren deze maand onze pubquiz. Heerlijke gratis hapjes bij je drankjes! Friedländer's expositie heeft één belangrijk persoon in de hoofdrol, namelijk, Johan Cruiff.

Next

Cafe op 2, Stadhuisplein 2, Almere

cafe op 2 almere

Elke 3e dinsdag van de maand kan je deelnemen aan de leukste pubquiz van Almere. Let vooral op de aankondigingen en de agenda van Café op 2. We hebben het café helemaal vanaf scratch af aan opgebouwd. Iedereen verklaarde ons voor gek dat we in de crisis een eetcafé gingen runnen. Toch hebben wij onze ideeën en dromen doorgezet. Reserveer een tafel via telefoon of een prive bericht.

Next

Cafe op 2

cafe op 2 almere

Hoewel een klein beetje slecht weer geen ramp is voor een speur- en opdrachtentocht in de stad, zijn de weersverwachtingen voor zaterdag 10 november nu al een tijdje wel heel erg slecht. Je kunt je van tevoren aanmelden via facebook, maar krijg je op de avond zelf de kriebels om mee te jammen dan mag dat uiteraard ook. Zo hebben we elke laatste zondag van de maand live jazz en iedere maand Open Mic, karaoke en twee jamsessions. Dit betekend dat je na afloop van de quiz ook nog deze mooie bluetooth speaker kunt winnen! Kan je geen genoeg krijgen van halloween? Wij hebben een nieuwe website! Kom je de schitterende beelden van Johan Cruijff bewonderen? We zijn Brand bier proeflokaal; Zo kun je bij ons wel 18 verschillende soorten bier proeven van Brand tot Heineken en van Amstel tot Affligem. Wij gaan het evenement opnieuw plannen op een nader te bepalen zaterdag in de lente. Een gezellig eetcafé waar alle culturele smaken samenkomen. Jongen knullen van 20 jaar, die met oude rotten uit het vak op het podium staan te jammen.

Next

Café op 2

cafe op 2 almere

. Kijk op de website wanneer er op de zondagmiddag van 17. Dan zit je goed bij Café op 2. . . .

Next

Cafe Op 2

cafe op 2 almere

. . . . .

Next

Cafe op 2

cafe op 2 almere

. . . . .


Next