Fitness world nørrebrogade. Fitness Aarhus, Nørrebrogade 2019-01-12

Fitness world nørrebrogade Rating: 4,7/10 1586 reviews

Fitnesso

fitness world nørrebrogade

Udover træningsforløbet indeholder gaven også tre lækre produkter fra Functional. Du er ligeledes altid velkommen til at få en uforpligtende snak med en af vores mange personlige trænere, som med glæde vil hjælpe dig. Dette event er til dig, som er vant til at deltage på StepFit Intro og mangler udfordring. Her finder du masser af muligheder til din styrketræning og konditionstræning, fitness, holdsal, personlig træner, Beauty Angel og meget mere. Herefter arbejdes der mere dynamisk med sammensatte øvelser, inden der sluttes af med afspænding.

Next

Fitness Aarhus, Nørrebrogade

fitness world nørrebrogade

Reputation point: 35 Indlæg: 333 Tilmeldt: 28. De kunder, som tidligere har trænet i Equinox overgår nu til Fitness World, og de kan se frem til kun at skulle betale 199 kroner om måneden. På jagt efter flere centre Med det nye center har Fitness World fire centre i Århus. Se mere her: Kunne du tænke dig at blive personlig træner? This app contains over 150 exercises that are all explained with clear images. Fitness er stadig hot i de kolde vintermåneder, og særligt en kæde har held til at lokke Århus-borgerne ind til romaskiner, boksetræning og aerobic. Nøj, hvor gør I det godt! Kom og leg med til 85 min. Vi tilbyder fitness til en pris, som de fleste danskere kan betale.

Next

Group Fitness Classes Schedule

fitness world nørrebrogade

Vi vil sørge for store sale med god plads, det helt rigtige udstyr og så vil vores instruktører vil sørge for god stemning så din holdoplevelse bliver så god som muligt. Der hvor din træning starter eller slutter har vi et udstrækningsområde til dig med masser af udstyr. Du kan derved træne dine muskelgrupper på flere måder og skifte imellem maskiner og finde de maskiner og øvelser, du bedst kan lide og får mest ud af. Det koster ikke noget at få lov at kigge lassej skrev:Fitness world er 149 om måneden. Start using Fitness World Pro today. Eventet er et springbræt til at blive klar til StepFit Medium. Som ikke-eksisterende medlem kan man deltage på holdet for 69,-.

Next

Fitness World Århus C., Nørrebrogade

fitness world nørrebrogade

De forskellige øvelser vil blive gennemgået enkeltvis og herefter sat sammen til en træning der giver sved på panden. I udstrækningsområdet finder du ripper, måtter, pilatesbolde, små vægte, mavehjul, Bosu bolde, forskellige slags elastikker og foamrollere. Vi glæder os til at tage imod jer. Men der er håb forude. Vær opmærksom på skiltning og de gældende regler for området. Centerets normale åbningstider: - Mandag - Søndag: Kl.

Next

Fitness Aarhus, Nørrebrogade

fitness world nørrebrogade

Få en udvidet kropsanalyse på vores bodytracker samt en professionel gennemgang af resultatet af en af vores dygtige personlige trænere. Et på Jens Bakkesens Vej, et på Viborgvej, et i Tilst og nu et på Nørrebrogade. Til dagens træning skal vi være i det funktionelle område og udfordre os selv med discipliner fra crossfit-verdenen. Det sænker blodtrykket, mindsker risikoen for sygdom og mindsker risikoen for diabetes. Fordelene ved cardiotræning er mange men bl.

Next

Fitness Aarhus, Nørrebrogade

fitness world nørrebrogade

Jo, når du afleverer din holdbillet til din instruktør, så gemmer vi din billet til udtræk. Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her: Som medlem i Fitness World får du i øvrigt op til 35% rabat på uddannelsen, som du kan følge i København eller Aarhus enten i weekenderne eller i hverdagene. Det eneste du skal gøre er at aflevere din holdbillet til den instruktør, som du er til hold ved. En anden fordel er, at varmen hjælper med udskillelsen af affaldsstoffer. Gaven indeholder et personligt træningsforløb af to ugers varighed med to træningssessioner om ugen. Tag en runde og besøg centrene i nærområdet inden du laver en beslutning.

Next

Fitness Aarhus, Nørrebrogade

fitness world nørrebrogade

Samarbejdet med en personlig træner skaber fundamentet for unikke træningsresultater gennem individuelt sammensatte træningsforløb, karakteriseret ved konstant sparring, coaching og motivation. Som Danmarks største fitnesscenter har vi de helt rigtige rammer for at skabe Danmarks fedeste holdtræning — og det er vi og mange hundrede tusinde medlemmer også overbeviste om at vi har. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tre etagers center med en intim atmosfære, hvor der er plads til alle, og mulighederne er mange, alt fra fitness, konditionstræning til styrketræning. Hop op på vores bodytracker og følg din træningsudvikling. Personlig træning er for alle med forskellige træningsniveauer og udgangspunkt. Herefter skruer vi tempoet op! Alle vores personlige trænere er certificerede. Fitness World is all about exploring fitness exercises and creating your perfect workout! Heat Wave er holdtræning hvor holdsalen er opvarmet til 37 grader med hjælp fra infrarøde stråler.

Next

Fitness World køber Equinox

fitness world nørrebrogade

Fordi de har få udvalgte centre, med et medlemskab uden hold for 149 Og en for dem der kun træner weekend et for 149. There is other information than can be collected at the start of a new fitness program to help assure ones success. Phie og Olivia glæder sig til at tage imod dig d. Skal du træne inden det går løs med champagne, fyrværkeri og festlig stemning? Vær opmærksom på skiltning og de gældende regler for området. Den internationalt godkendte uddannelse klæder dig på med den nødvendige teori og de praktiske kundskaber, som kræves for at kunne hjælpe klienter med at opnå unikke træningsresultater. De infrarøde stråler varmer dine muskler og led behageligt op indefra.

Next