Vuokra asunnot kerava. Vapaat asumisoikeusasunnot Kerava 2019-01-17

Vuokra asunnot kerava Rating: 4,1/10 757 reviews

Vuokrattavat asunnot Kerava

vuokra asunnot kerava

Kalevasta löytyy muun muassa urheilupuisto, jossa on muun muassa tekonurmi jalkapallolle, yleisurheilukenttä, maauimala sekä jää- ja uimahallit. Kerava on kasvanut viimeisten vuosikymmenien aikana, ja se on Suomen kolmanneksi tiheimmin asuttu alue. Oikotie yrityksille Oikotie Asunnot-palvelun yrityskäyttäjänä voit jättää kohdeilmoituksia, saat käyttöösi oman yrityssivun ja kattavat kohdetilastot. Tulostetut hakemukset sekä siihen tarvittavat liitteet toimitetaan osoitteeseen: Kiinteistö Oy Nikkarinkruunu Postiosoite: Asemantie 4 04200 Kerava Puh. Hakijaruokakunnan tulot kuuluvat edelleen asukasvalintaperusteisiin tasavertaisena tekijänä hakijaruokakunnan asunnontarpeen ja varallisuuden kanssa.

Next

Vuokra

vuokra asunnot kerava

Keravan sisällä bussiliikenne on vähäistä, joten auto ja polkupyörä ovat parhaat vaihtoehdot kaupungissa liikkumiseen kävelyn lisäksi. Kannisto sijaitsee - jopa keravalaisittain - hyvien etäisyyksien varrella Savion pohjoispuolella. Sinulle sopivimman vuokrakodin Keravalta löydät tarkastelemalla yllä olevaa listaa ja täyttämällä asuntohakemuksen. Uudenmaan liitto valitsi viihtyisän Savion vuoden uusmaalaiseksi kyläksi vuonna 2003. Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteesta enemmän tietoa. Keravan keskustassa on iso ostoskeskus, kivijalkaliikkeitä ja ravintoloita.

Next

Vuokra

vuokra asunnot kerava

Hakuasi vastaavia vapaita tai vapautuvaksi ilmoitettuja asuntoja ei löytynyt. Urheilun ja liikunnan ystäville riittää niin ikään puuhaa, sillä Keravan 50 liikuntaseuraa tarjoavat laajan kirjon lajeja. Hakemiston tiedot pyritään pitämään ajanmukaisina. Liikuntapaikkoja löytyy niin sisä- kuin ulkotiloista, esimerkkeinä Pihkaniityn ja Ahjon lenkkipolut. Silti täällä asuminen on edullisempaa kuin Helsingissä. Voit myös ottaa käyttöösi lisänäkyvyyspalveluita, joiden avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden aktiivisille asunnon etsijöille.

Next

Vuokrattavat asunnot Kerava

vuokra asunnot kerava

Osa Keravalla sijaitsevista Lumo-vuokra-asunnoistamme on myös vuokrattavissa heti itse Lumo-verkkokaupan: Palkittu keskusta on kaupunkisuunnittelun edelläkävijä Keravan kulttuuritarjontaa edustavat Vesitaideteoksen vieressä sijaitseva Kirjasto sekä museo ja taidemuseo. Savio on lampia, pientaloja ja juna-asema Vuokrakoteja löytyy myös Saviosta, joka on tuttu myös K-, N- ja T-paikallisjunien pysäkkinä. Vuokra-asunto Keravalla kannattaa valita alueelta, jossa perheen tarvitsemat palvelut ja ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä. Se on suosittu puisto keskustassa Keravan rautatieaseman vieressä. Keskustassa kulkevaa kävelykatua on sanottu Suomen pisimmäksi, ja se on perua 1960-luvun arkkitehtuurikilpailusta, missä päätettiin rakentaa kehätie tiiviin ja viihtyisän keskustan ympärille. Keravanjoki virtaa Keravan itäisen osan läpi. Tulostettuja asuntohakemuksia on myös saatavilla Keravan Sampolan asiontipisteestä, osoitteesta Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava.

Next

Hakeminen kaupungin vuokra

vuokra asunnot kerava

Voit yrittää uudelleen tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli hakijalla on varaa hankkia oma asunto, hänelle ei osoiteta valtion tukemaa vuokra-asuntoa. Hakijan varallisuus on ilmoitettava mm. Oikotie Yksityisille Rekisteröitymällä Oikotie Asuntoihin saat käyttöösi kodin etsintää helpottavat palvelut, kuten hakuvahdit ja suosikkilistat. Savio oli aiemmin vahvaa teollisuusaluetta, mutta tehtaat siirtyivät ajan myötä kohti jokea, junaradan itäpuolelle. Hyvinvoiva Kerava on keskeisten yhteyksien varrella: Helsinkiin pääsee junalla 25 minuutissa ja naapurit Järvenpää, Tuusula, Sipoo ja Vantaa ovat lähes kivenheiton päässä. .

Next

Vuokra

vuokra asunnot kerava

Keravalla viihtyvätkin niin nuoret, opiskelijat, lapsiperheet kuin ikäihmisetkin. Vuokra-asunto Keravalla mahdollistaa asumisen alle puolen tunnin junamatkan päässä Helsingissä aidossa ja omaleimaisessa kaupungissa. Päiväkodit, koulu ja kauppa palvelevat niin ikään alueen asukkeja. Keravalla on runsaasti työpaikkoja ja teollisuutta, erityisen tunnettu se on juomavalmistaja Sinebrychoffin tehtaasta. Junaradat liikennöivät keskustan läpi, joten yhteydet ovat hyvät.

Next

Kerava: vuokra

vuokra asunnot kerava

Puiston yhteyteen on rakennettu leikkipuisto ja esiintymislava. Vapaarahoitteisiin vuokra-asuntoihin voi hakea kuka tahansa, mutta tuettuihin asuntoihin haettaessa hakijan on täytettävä varallisuusrajat. Vapaita vuokra-asuntoja listataan alla näkyvistä linkeistä löytyvillä sivustoilla. Järjestely oli edellä aikaansa, ja sen hedelmistä saa nauttia nyky-Keravalla. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Voit myös ottaa käyttöösi lisänäkyvyyspalveluita, joiden avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden aktiivisille asunnon etsijöille. Hakuasi vastasivat seuraavat kohteet Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet joista ei ole vapaiden tai vapautuvien asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä.

Next

Vuokrattavat asunnot Kerava

vuokra asunnot kerava

Keskustassa autoilua on rajoitettu viimeisten vuosien aikana, ja siitä on tehty viihtyisä kävelyalue asukkaiden toiveiden mukaan. Myös Habita, S-Asunnot, Helsingin kaupunki, Kruunuasunnot, Realco, Parnassia, Nuorisosäätiö, Lotta Svärd Säätiökin mahdollisesti, Helsingin Asuntohankinta Oy ja Porvoon Opiskelija-asunnot Oy voivat olla avuksi. Asukastiheys onkin maamme kolmanneksi suurin, heti Kauniaisten ja naapuri Helsingin jälkeen. Kasvukeskus vetää nuoria Keravan keskipiste on Aurinkomäki. Erityisesti opiskelijat ja nuoret perheet muuttavat sinne lähikunnista mielellään. Linkit johtavat usein suoraan Keravan vuokra-asuntoihin, tosin joissain tapauksissa linkittäminen niihin ei kyseisen palveluntarjoajan asettamien rajoitusten vuoksi ole mahdollista. Keravan etu on lyhyt matka ja tiheästi kulkeva junayhteys Helsinkiin.

Next